Selecteer een pagina

Fietsen en wandelen

Het dorp Lage Vuursche ligt in een bosrijke omgeving waardoor je er heerlijk kunt wandelen, fietsen, en paardrijdenIdeaal om te combineren met een lekkere pannenkoek of een kopje koffie. Ook aan de honden is gedacht, met een bakje water en een koekje!

Genieten in de vrije natuur met een mand vol lekkernijen? Dat kan bij ’t Jagershuis. We hebben drie soorten picknickmanden die (indien vooraf gereserveerd) meegenomen kunnen worden. Klik voor meer informatie op onze brochure!

Fietsroutes
Rondom het gebied van Lage Vuursche zijn er vele fietsroutes. Neem een kijkje op route.nl of anwb.nl! Hier kunt u uw eigen route langs prachtige bezienswaardigheden plannen.

Wandelroutes
Wandelen in Lage Vuursche. Er zijn talloze paden door het bos en de landelijke gebieden. Deze routes zijn ook geschikt voor Nordic Walking. Staatsbosbeheer heeft verschillende routes uitgezet, die via gekleurde paaltjes, gemakkelijk te volgen zijn! Klik op de onderstaande wandelingen en start de route!

Nonnenland wandeling (2,5 km)
Beukenwoud wandeling (2,5 km)
Stulpwandeling (3,1 km)
Schapendriftwandeling (3,9 km)
Engelse Park wandeling (4,5 km)
Vijverwandeling (5 km)
Stulp en kasteeltuinwandeling (6 km) – boswachterswandeling

Scootmobielroute
Ook aan mindervaliden is gedacht! Voor deze groep is een prachtige route uitgezet in de Lage Vuursche. De Vuursche (15 km) is een mooie route!

Kortom, voor ieder wat wils!